ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ορθοπεδικά βοηθήματα νέας τεχνολογίας far infrared ( FIR).

Απαλύνετε την αίσθηση του πόνου και ανανεωθείτε με ένα ξεχωριστό βοήθημα για κάθε σημείο του σώματος σας. Τα ρούχα FIRTECH με «έξυπνα υφάσματα» θα σας ξαφνιάσουν και τα ορθοπεδικά βοηθήματα νέας γενιάς με επένδυση από το εκρηκτικό ύφασμα νανοτεχνολογίας FIRTECH των ευεργετικών άπω υπέρυθρων ακτίνων ή far infrared rays, καθώς και οι βιομαγνήτες σας φέρνουν πιο κοντά στην ευεξία και την ανανέωση. Απαλύνετε την αίσθηση του πόνου με ένα ξεχωριστό ορθοπεδικό βοήθημα νανοτεχνολογίας για κάθε σημείο του σώματός σας. Όλα τα ορθοπεδικά της FIRTECH είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ, και φέρουν CE. Το e-shop μας είναι προσωρινά σε ανακατασκευήΜπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια  με ένα τηλεφώνημα στο 210 7017 544 ή στο 210 7661 001 κερδίζοντας έκπτωση 20%

Σχόλια (0)
ΖΩΝΗ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΑ FAR INFRARED ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ 20 ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΕΣ. Κατάλληλη για παθήσεις οσφυϊκής μοίρας σπονδυλικής στήλης ενώ συγχρόνως προσφέρει υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη. Απαλύνει την αίσθηση του πόνου. Ιδιαίτερα κατάλληλο βοήθημα για αποθεραπεία.Κατασκευασμένη από ανάλαφρα υλικά για πολύωρη χρήση.
109.00 EUR
κόστος μεταφορικών
Βάρος: 0.33 Kg
Χρόνος παράδοσης: 48 ΩΡΕΣ
Σχόλια (0)
FAR INFRARED ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΜΕ 8 ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΕΣ Αυτή η επιγονατίδα έχει εκτός από την επένδυση με βιοκεραμικά υλικά και 8 ομόκεντρους βιομαγνήτες για πιο γρήγορα αποτελέσματα.Κατάλληλη για κάθε πρόβλημα στα γόνατα.
68.00 EUR
κόστος μεταφορικών
Βάρος: 0.3 Kg
Σχόλια (0)
NECK FAR INFRARED + 3 MAGNETS Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH και οι μαγνήτες, ζεσταίνουν σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση .
63.00 EUR
κόστος μεταφορικών
Βάρος: 0.2 Kg
Σχόλια (0)
Επιστραγαλίδα νανοτεχνολογίας FIR με 4 βιομαγνήτες. Δείτε γρήγορα αποτελέσματα σε προβλήματα στους αστράγαλους και γύρω από τη φτέρνα σας.Το ελαφρύ και μαλακό νανουλικό σας επιτρέπει να το φορέσετε και μέσα από το παπούτσι σας. Προλαμβάνει το οίδημα μετά από τραυματισμό και προσφέρει υποστηρικτική σιγουριά στον χρήστη. Απαλύνει την αίσθηση του πόνου. Ιδιαίτερα κατάλληλο βοήθημα για αποθεραπεία.
49.00 EUR
κόστος μεταφορικών
Βάρος: 0.25 Kg
Χρόνος παράδοσης: 48 ΩΡΕΣ
Σχόλια (0)
ΠΕΡΙΚΑΡΠΙΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ VELCRO.Τα περικαρπια τεχνολογιας FIR+TECH προσφερουν ανακουφιση απο τις ενοχλησεις γυρω απο τον καρπιαιο σωληνα και δινουν σιγουρια στις κινησεις. Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH , ζεσταίνει σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση . Κατάλληλα για παθήσεις της περιοχής του καρπιαίου σωλήνα, των τενόντων και των αρθρώσεων
54.00 EUR
κόστος μεταφορικών
Βάρος: 0.3 Kg
Σχόλια (0)
FAR INFRARED NANO ELBOW BRACE w/ MAGNETS Τα προβλήματα στους αγκώνες βρήκαν την λύση τους με τα καταπληκτικά βοηθήματα νανοτεχνολογίας FIR+TECH. Και σε αυτό το βοήθημα οι βιομαγνήτες ενισχύουν τη δράση των κεραμικών νανουλικών .
63.00 EUR
κόστος μεταφορικών
Βάρος: 0.2 Kg
Σχόλια (0)
΄Ενα καταπληκτικό βοήθημα με ύφασμα νανοτεχνολογίας και 9 βιομαγνήτες για την περιοχή των ισχιων και όχι μόνο. Όπως όλα τα ορθοπεδικά βοηθήματα της FIR-TECH εφαρμόζει εύκολα και δεν διακρίνεται μέσα από τα ρούχα σας!Η έξυπνη κατασκευή του σας επιτρέπει να το φορέσετε και στην περιοχή της μέσης και της πλάτης σας.
99.00 EUR
κόστος μεταφορικών
Βάρος: 0.3 Kg
Χρόνος παράδοσης: 48 ΩΡΕΣ
Σχόλια (0)
Το προσαρμοσμένο ύφασμα FIRTECH και οι μαγνήτες, ζεσταίνουν σε βάθος την περιοχή εφαρμογής δημιουργώντας ευεργετική υπεραιμία και κατ’ επέκταση σωστή οξυγόνωση .
85.00 EUR
κόστος μεταφορικών
Βάρος: 0.32 Kg
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Copyright © 2012. Design by www.lightline.gr